19 Temmuz 2010 Pazartesi

MİLFÖY ÇANAĞINDA DONDURMA



Malzemeler
4 tane milföy
dondurma
antep fıstığı
çubuk tarçın
Yapılışı
Yumuşamış milföyleri yağladığınız kaplara elinizle bastırarak yerleştirin. Kabarmaması için üzerine delikler açın. Kızgın fırında pişirin. Kalıplardan çıkarıp milföy çanaklarını soğutun. İçine dondurma koyup servis yapın.

8 yorum:

  1. milföy le dondurma sunumu güzel fikir ellerinize sağlık bloğuma bu ara uğrayamıyorum fotoğraf makinamı eşim umreye giderken götürdü nasipse salı günü gelecek misafirlerimi savdıktan sonra inş. blogla ilgilenirim selamlar

    YanıtlaSil
  2. Bu sicaklarda ne güzel gider. Ellerinize saglik. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım afiyet şeker olsun...

    YanıtlaSil
  4. İyi fikir doğrusu. Ve çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. http://www.poppuler.com/bloglar adresinde blogunuzu tanıtabilir aynı zamanda blog yazılarınızı yayımlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, güzel bir sunum olmuş...
    Milföyü ben minik tartlarda kullandım ama bana ve diğer tadanlara tadı tuzlu geldi...
    Tuzsuz milföy var mı acaba bilginiz var mı?...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba piyasada böyle bir boşluk var. Ben tuzsuz milföy hamuru işne girişeceğim.

      Sil