4 Kasım 2008 Salı

HAVUÇLU ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV



Malzemeler
1 su bardağı arpa şehriye
2 adet havuç
yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
2 su bardağı sıcak su
Yapılışı
Arpa şehriyeleri sıvıyağda kavurun. Hafif rengi dönünce rendelenmiş havuç ve tuzunu ekleyin. Bir iki kez çevirin. Sıcak suyunu ekleyip suyunu çekinceye kadar pişirin.

11 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. canım nefis duruyor..ellerine sağlık...sunumunda çok güzel fatoşcuğum...

    YanıtlaSil
  3. Nanecim enfes olmuş, ellerine sağlık,
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten sunum çok güzel olmuş.ben havuçlu herşeyi çok severim.
    ellerine sağlık
    öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. arpa sehriye pilavini cok severim
    havuc ile denememistim,cok guzel olmus ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
  6. Canım çok şık ve leziz ellerine sağlık,sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. ben bir pilav delisiyim nanem.

    harika olmuş bu..

    ellerine sağlık olsun.

    sıcacık sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. canım nefis görünüyor pilavın..havuçlu herşeyi severim..
    ehh görüntü zaten cezbedici.
    ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. çok şık görünüyor ellerine emeklerine sağlık canım:))

    YanıtlaSil
  10. nefis görüntü canım istedii

    ellerine sağlık
    sevgilerr

    YanıtlaSil
  11. ben bu nefıs pılavı kacırmısım nefıs gorunuyor canım ellerıne saglık sevgıler..

    YanıtlaSil