1 çorba kasesi erişte
1 su bardağı pirinç
2 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı tereyağ
Yapılışı
Bir tencerede su kaynatın. Kaynayan suya tuzu ve pirinçleri katın. Pirinçler yarı yarıya yumuşayınca erişteleri katıp pişirin. İkiside pişince süzdürün. Bir kaba alın. Üzerine kızdırılmış tereyağ döküp servis yapın.
ERİŞTELİ PİRİNÇ PİLAVI İLK KEZ DUYUYORUM AMA ÇOK LEZİZ GÖRÜNÜYOR..
YanıtlaSilGÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRMEN DİLEĞİYLE CANIM...
Hııım ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilcanım hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine sağlık afiyetler olsun sevgiler
YanıtlaSilÇok harika bir görüntüsü var ellerinize sağlık....
YanıtlaSilPilavı çok severim.Ama kilo almamak için dikkat ediyorum.Eriştelide güzel olacağından eminim.
YanıtlaSilEllerine sağlık kokusu burnuma geldi.Pisikolojik:)
Sevgi ve sağlıkla kal
ellerine saglik canim... eristeyi sen kendin mi yapiyorsun? sevgiler ,medine
YanıtlaSilerişeteli hiç denemmiştim.ama nefis gözküyor.ellerine saglık canım.
YanıtlaSilcanım çok ilginç bir tat bende deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
YanıtlaSilzira hamurları çok severim:)sevgiler..
ellerine sağlık mis gibi..
YanıtlaSilHımm çok değişik inan ilk kez görüyorum.Denemeye değer...
YanıtlaSilBirbirine yakışacak iki lezzet.
iyibir pazar günü geçirmen dileğiyele...
Sevgiyle kal,
www.meltemmutfakta.com
ellerine saglik canim eristeli pilav nefis olmus.
YanıtlaSilGuzel bir hafta sonu gecirmen dileklerimle
Kucak dolusu sevgiler.
ELLERİNE SAĞLIK
YanıtlaSilSEVGİLER
hayırlı akşamlar kardeşim,
YanıtlaSilellerine sağlık,bu pilavı tane tane yapmayı bir türlü beceremedim:)
Çok değişik tarif.eline sağlık.
YanıtlaSilcanımmmm bu tarifi görünce çok şaşırdım bende erişteli yapıyorum benden başka yapan varmı diyede merak etmiştim sendeki biraz farklı olsada sonuçta erişteli bende tel şehriye yerine erişteyi kavurup yapıyorum öylede denemeni tavsiye ederim çok güzel lezizzzz görünüyor sevgiler...
YanıtlaSilAma böyle de olmaz ki. Benim kilo vermem lazım.
YanıtlaSilHiç duymamıştım daha önce.Ellerine sağlık.Mutlu pazarlar...
YanıtlaSilHmmm oldukça ilginç pirinç ve mkarna ikisinede bayılırım ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiler..
çok da leziz görünüyor ellerine sağlık:)
YanıtlaSilcok degisik geldi hem eriste hem pilav tadinida merak ettim dogrusu ellerine saglik canim sevgiler iyi pazarlar
YanıtlaSilEllerine sağlık Fatoş'cum..
YanıtlaSilSoğumadan yiyeyim hemen..
Tabakta tanıdık geldi bana..Benimde var piştimi olduk senle:))))
Canım ayrıca yorumların için tşkler ediyorum..Biliyorsun babam geldi ve döndü..O varken hiç nete giremedim..Allah c.c. sevdiklerimizi bize bağışlasın seninde benimde hepimizinde..amin..
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSileline sağlık.nefis görünüyor..
YanıtlaSilkaç zamandır gelemiyorum tüm tariflerine baktım ama acayip acıktım ya ne bu yemekler böyle bir süre daha sadece bakacağım malesef
YanıtlaSilellerine sağlık
bu şekilde denemdim hiç eline sağlık
YanıtlaSileminim nefis olmuştur arkadaşım
iyi akşamlar dilerim
IKISINIDE COK SEVERIM, IKISI BIR ARADA HIC YEMEDIM AMA, COK DEGISIK DENEMEK LAZIM. ELLERINE SAGLIK BITANEM..
YanıtlaSilarkadaşım, çok değişik olmuş, denemye değer, ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilnurdanın mutfağı
Değişik bir plav olmuş, merak ettim şimdi lezzetini denemek lazım.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilnefis görünüyor. denemem gerek. Alttaki muhallebili kadayifinda göz bana göz kirpiyor. ellerine saglik. sevgiler...
YanıtlaSilŞehriye yerine erişte gibi :)
YanıtlaSilÜzerine de bol yoğurt mımmm:)
Ellerine sağlık canım..
erişteli pilav hiç yapmadım,yemedimde ilk defa duyuyorum.Zaten ilk bakışta erişteleri didiklenmiş tavuk eti sandım.Ama harika bir fikir.ŞEhriyeli olurda erişteli neden olmasın.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSil