Malzemeler
2 çorba kaşığı pulbiber3-4 dilim etimek
yarım çay bardağı sıvıyağ
2 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı domates salçası
3-4 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı ceviz
Yapılışı
Pulbiberi bir kaseye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. 10-15 dakika pulbiberin suda şişmesini sağlayın. Sonra suyunu süzün. Etimekleri ve cevizleri robottan geçirin. Sarımsakları ezin. Tüm malzemeleri karıştırıp harmanlayın. Servis tabağına alın.
yazdigin tarifleri toparlayip bir kitap bile cikartabilirsin canim :)) guzel bir haftaya merhaba, medinem
YanıtlaSilmerhabalar
YanıtlaSilBu lezzetli mezeleri simdi olsada yesek.Bana salata meze olsun baska birsey olmasin ...Cok severim muhammaraya bayildim.Ellerinize saglik
Sevgiler...
ilk kez duydum adını heç yemedim nasıldır bilmem offf yemekteyız buyılın favori progmamın oldu bide blogcu arkadaslarım hepten kılo alacam bide eşimin sütverıyon ye ye derken yandım valla denemeyıncede aklımda kalıyor nanem şurdan bir lokma tadına bakabılsek nolurdu
YanıtlaSilçok lezzetli iki meze ellerine gönlüne sağlık canım.Muhammaranın
YanıtlaSiltarifini aldım :)iyi haftalar..
ne güzel olmuş canım yaa ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSililk defa duydum bu tarıfı.elıne saglık.
YanıtlaSilben muhammara hastasıyım dolabımda hep bulunur 1 ay bozulmaz senin tarifide bitince yapayım ellerine sağlık
YanıtlaSilTam kız kardeşimin ağızına göre olmuş ellerinize sağlık sevgiler..
YanıtlaSilAntakya yöresine ait değilmi?
YanıtlaSilÇok güzel olur,ellerine sağlık canım...
Canımmm muhammara ve haydari süper
YanıtlaSilellerine sağlık sevgiler...
Ayy o ceviz aroması harika oluyor muammarada. Harika görünüyor, ellerine sağlık:)
YanıtlaSilnanem döktürmüpşün yine muhammaraya biz acıka dioz haydariyide hiç yapmadım denemek lazım yapan ellerin dert görmesin sevgiler
YanıtlaSilhımmm harika ellerine saglık canım....
YanıtlaSilYanında tazecik ekmekle ne de güzel olur.Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilMutlu haftalar...
şimdi ekmeğin üstüne sürüp sürüp yemek var.ellerine sağlık canım.sevgiler
YanıtlaSilcanım merhaba,bayılırım.ellerine sğlık.kekcafe
YanıtlaSilesim cok sever senin tarinlede deneyecegim,görüntüsü rengi cok güzel eline saglik mis kokulu nanecim
YanıtlaSilCanım sen bana kilo aldıracaksın.
YanıtlaSilBu tam bana göre..
İyi akşamlar.
ELLERİNE SAĞLIK BİZDE BUNU ETİMEK YERİNE YUFKA EKMEKLE YAPIYORUZ ÇOK GÜZEL BİR TATDIR UZUN ZAMANDIR YAPMIYORDUM HATIRLATTIĞIN İYİ OLDU SEVGİLER
YanıtlaSilBayılırım vallahi! Ama çok da iştah açar meret. Şimdilerde yemesem daha iyi kendisini, duramamaktan korkuyorum.
YanıtlaSilçok iştah açıcı olmuş eline sağlık
YanıtlaSilnefis mezeler var burdaaa
YanıtlaSilellerine sağlık
sevgiler
hımmm super gorunuyor ellerıne saglık
YanıtlaSilİşte budur ,etimek üstüne sürerdim şimdi ben bunu ,ama nerdeee :))
YanıtlaSilEllerine sağlık..
Sevgilerimi yolluyorum
tek kelime ile ye beni diyor.ellerine sağlık.süper olmuş..
YanıtlaSilyazdım ama sanki gitmedi yorum.deneyeceğim en kısa zamanda çümkü tam da benim damakzevkime hitap ediyor.süper olömuş..ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilOoff harika görünüyor, tam agzima layik. Kahvaltilarimizin vaz gecilmez Muhammarasi, ellerine saglik canim, sevgiler...
YanıtlaSilMERHABA BENDE BUNA BENZER TARİFİ YAPIYORUM ÇOK NEFİS OLUYOR ELLERİNİZE SAĞLIK
YanıtlaSilSEVGİLER
hiç tatmadım ama denemek lazım ellerinize sağlık
YanıtlaSilEllerinize sağlık, eminim lezzeti de çok güzeldir...
YanıtlaSilÇOK SEVERİM MEZELERİ ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK CANI HARİKA GÖRÜNÜYOR...SEVGİLERİMLE...
YanıtlaSilçok degişik ve güzel bir tarif..ellerine saglık canım.sevgiler.
YanıtlaSilBayılırım ne zamandır yapmadım aklıma getirdin şimdi.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım benim
Eve gidince yapıcam inş. Hamarat hanıma sevgiler:)
YanıtlaSil