27 Haziran 2009 Cumartesi

SOĞANLI CEVİZLİ MAKARNA



Malzemeler
1 çorba kasesi kesme makarna (ev eriştesi)
3 adet soğan
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
1 demet maydanoz
tuz
karabiber
yarım çay bardağı sıvıyağ
Yapılışı
Kesme makarnaları kaynar tuzlu suda haşlayın. Soğanları yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurun. Hafif rengi dönen soğanlara cevizi katıp 4-5 dakika kavurun. En son ince kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberini katın. Haşladığınız kesme makarnaları içerisine katıp bir iki kez çevirin. Servis tabağına alın.

10 yorum:

  1. fatoşcum eline sağlık.ıyi haftasonları diliyorum

    YanıtlaSil
  2. canım ellerine sağlık çok güzel olmuş,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. eline saglikkkk.... huzurlu hafta sonlari diliyorum optum medinem

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık canım mutlu hafta sonları...

    YanıtlaSil
  5. degısık bır tarıf
    hımmm cok guzel gorunuyor ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  6. ellerine saglık
    diğer tariflerinde çok güzel
    paylaşımın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık gerçekten lezzetli görünüyor canım

    İyi hafta sonları diliyorum..

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. makarnayı çok severim. hele ki böyle farklı malzemelerle birleşince. tam benlik bir tarif olmuş! eline sağlık.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. İlginç bir makara ama ceviz bence her şeye kakışıyor.Tadının güzel olduğuna eminim.
    Eline sağlık canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. inanilmaz guzel gozukuyor... ellerine saglik

    YanıtlaSil