1 çorba kasesi kesme makarna (ev eriştesi)
3 adet soğan
1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz
1 demet maydanoz
tuz
karabiber
yarım çay bardağı sıvıyağ
Yapılışı
Kesme makarnaları kaynar tuzlu suda haşlayın. Soğanları yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurun. Hafif rengi dönen soğanlara cevizi katıp 4-5 dakika kavurun. En son ince kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberini katın. Haşladığınız kesme makarnaları içerisine katıp bir iki kez çevirin. Servis tabağına alın.
fatoşcum eline sağlık.ıyi haftasonları diliyorum
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık çok güzel olmuş,sevgiler...
YanıtlaSileline saglikkkk.... huzurlu hafta sonlari diliyorum optum medinem
YanıtlaSilEllerine sağlık canım mutlu hafta sonları...
YanıtlaSildegısık bır tarıf
YanıtlaSilhımmm cok guzel gorunuyor ellerıne saglık
ellerine saglık
YanıtlaSildiğer tariflerinde çok güzel
paylaşımın için teşekkürler
Ellerine sağlık gerçekten lezzetli görünüyor canım
YanıtlaSilİyi hafta sonları diliyorum..
Sevgiler
makarnayı çok severim. hele ki böyle farklı malzemelerle birleşince. tam benlik bir tarif olmuş! eline sağlık.
YanıtlaSilsevgiler...
İlginç bir makara ama ceviz bence her şeye kakışıyor.Tadının güzel olduğuna eminim.
YanıtlaSilEline sağlık canım.
Sevgiler...
inanilmaz guzel gozukuyor... ellerine saglik
YanıtlaSil