Malzemeler
4 dilim tost ekmeği4-5 dilim salam
4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
3 yemek kaşığı mayonez
karabiber
kekik
pulbiber
Yapılışı
Ekmek dilimlerinden kalıpla parçalar çıkartın. Teflon tavaya çok az sıvıyağ koyun. Kekik ve pulbiber serpin. Ekmekleri kızgın sıvıyağda kızartın. Salamları incecik doğrayın. Bir kaseye alın. Diğer malzemeleride ekleyip karıştırın. Ekmeklerin üzerine bu karışımı paylaştırın. Tozbiber serpip servis yapın.
selam ...mozaik pastanıda gördüm ama ben tuzlu ları tatlıya hep tercih etmişimdir ...birde ben deneyeyim bunlar harika görünüyorlar tam benlik..
YanıtlaSilBunlar yemmezmi ama bol kaşarlı nefis olur.
YanıtlaSilellerine sağlık canım
öpüyorum.
kahvaltı ne yesem farklı diyordum:):)
YanıtlaSilellerinize sağlık
Hafta sonu kızımın doğumgününde yapacağım. :)
YanıtlaSilSevgiler.
Çayımın yanına aldım iki tane ellerine sağlık canım pek güzeller:)
YanıtlaSilDoğum günlerinde de çok şık olur..Ellerine sağlık nanem..)
YanıtlaSil