21 Temmuz 2009 Salı

SALAMLI KAŞARLI KANEPE



Malzemeler
4 dilim tost ekmeği
4-5 dilim salam
4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
3 yemek kaşığı mayonez
karabiber
kekik
pulbiber
Yapılışı
Ekmek dilimlerinden kalıpla parçalar çıkartın. Teflon tavaya çok az sıvıyağ koyun. Kekik ve pulbiber serpin. Ekmekleri kızgın sıvıyağda kızartın. Salamları incecik doğrayın. Bir kaseye alın. Diğer malzemeleride ekleyip karıştırın. Ekmeklerin üzerine bu karışımı paylaştırın. Tozbiber serpip servis yapın.

6 yorum:

  1. selam ...mozaik pastanıda gördüm ama ben tuzlu ları tatlıya hep tercih etmişimdir ...birde ben deneyeyim bunlar harika görünüyorlar tam benlik..

    YanıtlaSil
  2. Bunlar yemmezmi ama bol kaşarlı nefis olur.
    ellerine sağlık canım
    öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. kahvaltı ne yesem farklı diyordum:):)
    ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Hafta sonu kızımın doğumgününde yapacağım. :)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Çayımın yanına aldım iki tane ellerine sağlık canım pek güzeller:)

    YanıtlaSil
  6. Doğum günlerinde de çok şık olur..Ellerine sağlık nanem..)

    YanıtlaSil