Malzemeler
1 kilo süt
8 çorba kaşığı irmik
1 su bardağı toz şeker
1 paket meyve sosu
1 paket kedi dili bisküvi
3-4 tane şeftali
top beyaz ve pembe çikolata
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
Yapılışı
Kedi dili bisküvilerini kelepçeli kalıba yerleştirin. Sütü, irmiği ve toz şekeri karıştırıp muhallebi kıvamında pişirin. Yarısını kelepçeli kalıba boşaltın. Arasına ceviz ve tarçın serpin. Kalan irmiği üzerine dökün. Soğuyan irmik tatlısının üzerine kabukları soyulmuş şeftali dilimlerini dizin. Meyve sosunu üzerindeki tarife göre hazırlayıp şeftalilerin üzerine gezdirin. Top beyaz ve pembe çikolata ile süsleyin. Buzdolabında 3-4 saat bekletin. Kelepçeli kalıptan çıkarıp servis tabağına alın.
bu kedi dili cercevesınden bıde ben yapayım dıyorum unutuyorum.kalp seklıde hos olmus
YanıtlaSilÇok cici bir pasta olmuş ellerine sağlık,mutlu haftalar diliyorum..
YanıtlaSilellerine saglik cok hos gorunuyor.
YanıtlaSilelinize sağlık hafif bir tatlı sevgiler
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık...
YanıtlaSilbu tarz tatlıları çok seviyorum..
sevgiler.
göze çok güzel hitap ediyor görüntü muhteşem,eline sağlık
YanıtlaSilsevgilerrr
Canım merhaba.Şimdi linkini vericeğim site senin yemeklerini hatta bir çok bloğun yayınlarını otamatik olarak yayınlıyor.Ben zarifçeden öğrendim bir bak istersen.
YanıtlaSilhttp://www.yemeksitesi.info/muhallebili-murdum-erik-dilimleri
ayyy çok güzel ve şık bir pasta ellerinize sağlık tarifi aldım sevgilerimle.
YanıtlaSilwww.guloannemutfakta.blogspot.com
ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor, deneyeceğim:)
YanıtlaSilTaze Nane ellerine sağlık.Çok güzel bir görünümü var.Lezzetide kesin öyledir...
YanıtlaSilellerine sağlık çok hoş olmuş
YanıtlaSil