27 Ekim 2010 Çarşamba

KIZARMIŞ SOĞAN HALKASI



Malzemeler
4 tane büyük soğan
2 tane yumurta
2 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı soda
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Soğanları soyup kalınca dilimleyin. Halkalara ayırın. Yumurtaları tuzla çırpın. Unu ve sodayı ekleyip boza kıvamında pürüzsüz bir hale getirin. Soğanları sosa batırıp kızgın yağda kızartın.

3 yorum:

  1. Hayırlı günler, çok güzel, leziz ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. farklı bir tarif, ellerine sağlık arkadaşım. tadını düşünemedim, dolayısıyla hemen denemem lazım. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. sevgili arkadaşiım dün de bende vardı bu nefis lezzet.ellerine sağlık seninki de çok nefis olmuş.ellerine sağlık

    YanıtlaSil