Malzemeler
1 tane hazır pandispanya
1 poşet kremşanti
1 su bardağı süt
damla çikolata
kaplamak için
şeker hamuru
Yapılışı
Pandispanyadan yuvarlak bir kalıpla şekil çıkarın. Tabanını yarım çay bardağı limonlu suyla ıslatın. Arasına sütle çırpılmış kremşanti sürün. Damla çikolata serpin. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Kalan kremşantiyle pastayı biraz sıvayın. Beyaz şeker hamurunu elinizle yoğurup mısır nişastası veya pudra şekeriyle açın. Pastayı kaplayın. Pastanın kenarlarından yeşil şeker hamuruyla şerit geçin. Gül için elinize bir parça şeker hamuru alıp yuvarlayın. Elinizle biraz açın, poça yapar gibi iki ucunu kapatın ama uçlarını bastırmayın, sonra bir ucundan yuvarlayın gül şekli çıkıyor. Pastayı istediğiniz gibi süsleyip servis yapın.
Çok şık çok güzel olmuş canım.
YanıtlaSilEllerine sağlık
sevgiler
Gül Bahçesi gibi olmuş ellerinize sağlık afiyet olsun arkadaşım
YanıtlaSilsüper bir görüntü eline sağlık becerikli arkadaşım
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık harika bir pasta olmuş.Sevgiler.
YanıtlaSilBir merhaba demeden ve pastanıza bakmadan geçmeyelim dedik. Bu güzel pastaları yemek bir yana görüntüsü bile mutlu etmeye yeter insanı:) Sevgiler...
YanıtlaSilellerine saglik gul bahcesi gibi olmus.
YanıtlaSilçok şeker olmuş ellerine sağlık
YanıtlaSilNE GUZEL GORUNUYOR
YanıtlaSilTADI HARIKA OLMALI ELLERINE SAGLIK
SEVGILER
Çok cici olmuş canım ellerine sağlık:)
YanıtlaSil