6 adet tavuk baget
6 adet milföy
1 yumurta sarısı
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Tavuk bagetlerini tuzlu suda haşlayın. Soğuyan bagetlerin derisini soyun. Yumuşamış milföyleri elinizle hafifçe açın. Tavukları yerleştirip sarın. Katlama yeri alta gelicek şekilde yağlanmış tepsiye yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. Kızgın fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Mmm,harika bir kostüm:)
YanıtlaSilEllerinize sağlık,kalbi selamlarımla
eminim harika bir lezzettir ellerine sağlık
YanıtlaSilÇok çıtır olmuşlar,bir tavuksever olarak en kısa zamanda denemek istiyorum..Ellerine sağlık..sevgiler..
YanıtlaSilSüper bir sunum olmnuş canım, ellerine sağlık:).
YanıtlaSilSevgiler..
aslı
Ellerine sağlık harika görünüyor olsada yesem
YanıtlaSilTaze Naneciğim adı çok hoşuma gitti.Değişik bir tarif.Ellerine sağlık.
YanıtlaSilAfiyetler olsun...
Cok sirin olmuslar ellerine saglik canim.
YanıtlaSil:))) Bu fıstık gibi tavuğu yerken kostümünü çıkartıcaz ya hanii, o geldi aklıma :D
YanıtlaSilÇok beğendim yalnız bu tarifi. Ellerine sağlık. :)
sunumu cok hos olmus canim.. bu tarifi daha öncede görmüsdüm cok begenmisdim.. bende Insallah kiza zamanda denerim..ellerine saglik canim yiyenlerede afiyet bal seker olsun :D kocamans sevgilerimle..
YanıtlaSilGörünüm çok güzel olmuş ellerinize sağlık.İsmide çok uymuş gerçekten:)
YanıtlaSil