3-4 tane portakal
1 kutu mısır konservesi
1 kutu ton balığı
3-4 tane salatalık turşusu
2-3 adet patates
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
2 diş sarımsak
1-2 yemek kaşığı yoğurt
mayonez
tuz
Yapılışı
Portakalın alt tabanını biraz kesin tabağa kolay oturması için. Tepesinide genişçe kesip içini çıkarın. Patatesin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp haşlayın. Soğuyan patatese diğer malzemeleride katıp karıştırın. Yoğurt ve mayonez kıvamını kendinize göre ayarlayın. Portakal çanaklarına doldurup servis yapın.
ellerinize sağlık çok değişik bir sunum olmuş,afiyet olsun...
YanıtlaSilsunum çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilgörüntü şahane .ellerine sağlık....
YanıtlaSilHoş bir sunum doğrusu :)) Ellerine sağlık..
YanıtlaSilHımm bu çok hoş ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilcanım harika görünüyor.hem mideye hem göze hitab ediyor ellerine sağlık
YanıtlaSilcok hos olmuslar, ellerine saglik canim..
YanıtlaSilHERKESE DUYURULUR :
KuRaBiYe adli ETKINLIK baslattim (05 Aralik - 05 Ocak) , herkes davetlimdir..
Katirlirsan cok mutlu olurum :) sevgiler..
Ellerinize saglik yine cok güzel afiyetler olsun .Hayirli bir hafta diliyorum sevgiler canim öptüm.
YanıtlaSilSevgili Taze nane, portakalın aromasıda ayrı bir lezzette verr tahmin ediyorum sunumu görselliği harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın...
YanıtlaSilellerine sağlık cnm çok güzel görünüyor
YanıtlaSil