Malzemeler
2 adet patates1 tane yumurta
tuz
karabiber
alabildiği kadar un
domates sosu için
1 su bardağı domates püresi
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
kekik
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı
Patatesleri kabuklarıyla haşlayın. Ilınan patateslerin kabuklarını soyup rendeleyin. Diğer malzemeleri ekleyip yumuşak bir hamur yapın. Yuvarlayarak uzun şeritler yapın. 2 parmak enliliğinde kesin. Tuzlu kaynar suya atıp suyun üzerine çıkıncaya kadar pişirin. Sıvıyağda ezilmiş sarımsağı kavurun. Domates püresini, tuzu ve baharatını katıp pişirin. Gnocchi'yi domates sosuyla servis yapın.
değişik bir tarif olmuş canım ellerine sağlık sevgiler..
YanıtlaSilPratik birşeye benziyor..görüntüsü de harki ellerine saglık cnmm
YanıtlaSilHİÇ DUYMAMIŞTIM
YanıtlaSilGÜZEL BİR TARİFE BENZİYOR. HELE DE PATATES CANAVARI KIZIM İÇİN. TŞK
Vays tıpkım mantıya benzettim ilk görüşte =) du bi yapam ben.el cavğızlarına sağlık.
YanıtlaSilbende yapmıştım gnocchi,ellerine sağlık güzel gorunuyor
YanıtlaSil