3 Ekim 2011 Pazartesi

PATATESLİ TURŞU KAVURMASI




Malzemeler
2 çorba kasesi fasulye turşusu
3 tane soğan
2 tane patates(haşlanmış)
1 çay kaşığı pulbiber
1/2 yemek kaşığı sıvıyağ
Yapılışı
Soğanları piyazlık doğrayıp sıvıyağda kavurun. İkiye böldüğünüz turşuları, patatesleri ve pulbiberi katıp 5 dakika kavurun. Servis tabağına alın.

12 yorum:

  1. Köz kokulu patlıcan hımmm nefis olmuş ellerine sağlık canım...


    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Elinize sağlık, patatesisini denememiştim.

    YanıtlaSil
  3. offf bayılırımmmmmmmmmm

    hatta şimdi de bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar pratikmiş, tam fasulye turşusunu nereden bulacağım derken, blogunuzda tarifinide buldum. Artık yapabilirim. Değişik tariflere bayılıyorum. Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. Turşu kavurmasının ne kadar güzel olduğunu çok iyi biliyorumda.Pateteslisini ilk defa duydum.Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  7. harika görünüor:)
    ellerinize sağlık..
    normal yani taze fasulye ile yapsak bu tarifi?
    nasıl olur ki acabaa:)
    war mı bi fikri olan...?
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. patatesli turus kavurmasi guzel bir fikir.Ellerien saglik canim..

    YanıtlaSil
  9. hiç yemedım bu şekılde ama ekşi çok severım bunu da sevecegıme emınım llerıne sağlık canım

    YanıtlaSil
  10. Bırtutamkekık, tabıkı olur,
    fasulyeyı haslayıp soganla kavurup tarıfte yazılanları uygulayabılırsınız.

    YanıtlaSil
  11. Daha dün eşim canım fasulye turşusu kavurması çekti diyordu. Bir Adanalı olarak nereden bileyim nasıl yapayım bilemedim. Köylü pazarındaki teyzelerden bulursam buradan dsa tarifi alırım artık :) Ellerine sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bir lezzet olsa gerek servis tabağı da çok güzel:))

    YanıtlaSil