Malzemeler
3 su bardağı rendelenmiş bal kabağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı toz şeker
5 adet yufka
1 su bardağı ceviz
üzeri için
pudra şekeri
Yapılışı
Yufkayı tezgaha serin üzerine ceviz, toz şeker, kabak ve sıvıyağı gezdirip rulo yapın. Yağlanmış tepsiye yerleştirin. Tüm yufkalara aynı işlemi uygulayın. Kızgın fırında pişirin. Soğuyunca üzerine pudra şekeri serpin.
ellerinize sağlık. hep denemek istediğim ama bir türlü cesaret edemediğim bir tarif. bal kabağım da var aslında. yapsam mı ki?
YanıtlaSilçok çekici görünüyor
YanıtlaSilfarklı bir tat olsa gerek.eline sağlık
YanıtlaSilAh olsada yesem simdi :-)
YanıtlaSilafiyet olsun canim
sekerli borek, cok guzel olmustur eminim :))ellerinize saglik
YanıtlaSilbizim her zaman yaptigimiz tarif bizde yanliz adi kabak kivirmasi ve tadi muhtesem herkesin denemesini tavsiye ederim . elllerinize saglik
YanıtlaSil