Malzemeler
1 kilo ıspanak
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tane havuç
2 çay kaşığı tuz
1 tane soğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çorba kasesi hazır mantı
Yapılışı
Mantıları haşlayıp süzün. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda soteleyin. Havuçları küp küp doğrayıp ekleyin. Salçaları katıp 1-2 kez çevirin. İnce doğradığınız ıspanağı ve tuzu ekleyip 5 dakika pişirin. Sinen ıspanağın üzerini geçicek kadar sıcak su ve mantıları ekleyip 5 dakika daha pişirin.
Canim bayraminiz mubarek olsun hayirli bayramlar .
YanıtlaSilHayırlı akşamlar, ellerinize sağlık. Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
YanıtlaSilSaygılarımla.
ELLERİNİZE SAĞLIK
YanıtlaSilİLK DEFA GÖRÜYORUM BENDE BEKLERİM