Malzemeler
2 su bardağı tel şehriye
3 su bardağı sıcak su
1 çay bardağı sıvıyağ
1 tavuk göğsü
1 çay bardağı mısır
5 tane salatalık turşusu
3 tane kırmızı biber
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
tuz
Yapılışı
Tel şehriyeyi sıvıyağda kavurup tuz serpin, 3 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşte pişirin. Tavuğu tuzlu suda haşlayıp tiftikleyin. Soğuyan tel şehriyeye tüm malzemeleri ekleyip karıştırın.
Tek başına bir öğünü kurtaracak türden bir salata olmuş, hem de içindeki malzemelerin hepsi de lezzetli. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSil78. Porselen Demlik Çay Saati etkinliğinin ev sahipliğini bendeniz Yersofrası yapıyorum. Bu ilk etkinliğimde güzel tariflerinizle katılımınızı bekliyorum. Ayrıca http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/399204_488574334520085_1514031743_n.jpg banner i sayfanıza ekleyip etkinliğimizi sayfanızda duyurmanızı rica ediyorum. Katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler.
YanıtlaSil