Malzemeler
200 gr yulaflı bisküvi
75 gr
muratbey tereyağ
3 yemek kaşığı süt
kreması için
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 paket
muratbey labne peyniri
ayrıca
çilek
kremşanti
çilek marmelatı
antep fıstığı
Yapılışı
Bisküvileri robottan geçirin. 75 gr muratbey tereyağını eritin. Bisküvileri ve sütü ekleyip karıştırın. Kelepçeli kalıba yayın. Kreması için süt, toz şeker, un ve nişastası karıştırıp pişirin. Ilınınca içerisine muratbey labne peynirini katıp 5 dakika mikserleyin. Kremayı bisküvilerin üzerine dökün. Buzdolabında 2 saat dinlendirin. Çilekleri dizip istediğiniz gibi süsleyin.
Nefiss bir rüya bu :)
YanıtlaSilŞifa olsun canım..
Harika görünüyor
YanıtlaSilEllerinize sağlık
Sevgiler:)