Malzemeler
YapılışıPatatesleri biraz sert kalacak şekilde haşlayıp kabuklarını soyun. Rendeleyip tuzla karıştırın. Tavaya tereyağını koyup eritin. Rende patatesin yarısını tavanın üzerine biraz bastırarak yayın. Üzerine ufak doğradığınız anadolu lezzetleri (tel peynir, dil ve örgü) peynirlerini yayın. Üzerine tekrar kalan patatesin yarısını yayın. Orta ateşte her iki tarafınıda iyice kızartıp sıcak servis yapın.
çok beğendim tarifi.ellerine sağlık arkadaşım.sevgiler.
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel olmuş patatesi çok severim
YanıtlaSilEllerine sağlık arkadaşım harika görünüyor,afiyet olsun,hayırlı iftarlar...
YanıtlaSilMerhaba, öncelikle blogunuz çok güzel. Sizinle blog arkadaşı olmak isterim. Sizin için uygunsa yeteneklieller.com u blogunuza ekler misiniz? Daha sonra siteme yorum yazarsanız ben de sizi eklerim. Hem böylece daha çok insana ulaşmış oluruz. Kolay gelsin.
YanıtlaSilTesekkur ederim, yapali o kadar cok olmustuki bu tarifi, bir programda gormustum, ancak bu gun yayinlayabildim.
YanıtlaSil