4 su bardağı un
1 paket instant maya
1 çay kaşığı tuz
alabildiği kadar su
İçi için
1 kalıp beyaz peynir
1 adet soğan
5-6 adet sivribiber
Yarım demet maydanoz
pulbiber
Üzerine sürmek için tereyağ
Yapılışı
Un,su,tuz ve maya ile yumuşak bir hamur hazırlayın. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalara ayırın. İçi için, soğanı ve maydanozu robottan geçirin.İnce kıyılmış biberi,peyniri ve pulbiberi ekleyip karıştırın. Hamuru unlayarak açabildiğiniz kadar ince açın.İç malzemeden koyup yarım ay şeklinde kapatın. Teflon tavada arkalı önlü pişirip her iki tarafınıda tereyağla yağlayın.
gözlemeyi kim sevmez bayilirim
YanıtlaSilellerine saglik
Canim ellerine saglik ne guzel xe kokar simdi buram buram.
YanıtlaSilcanım ellerine sağlık...bende gece yedim daha.....çok severim valla...
YanıtlaSilgözleme nefis duruyor yanında ayranla harika olur ellerine sağlık cnm
YanıtlaSilAkasyakokusunun beni uyarması üzerine ayarlarımdan harf etkinleştirmeyi hayır olarak seçtim. Umarım düzeltmişimdir.
YanıtlaSilellerine sağlık hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum
YanıtlaSilçok severim hemde her türlüsünü ellerine sağlık
YanıtlaSilselam
YanıtlaSilsayfani tesadüfen gördüm
tariflerin cok güzel
gözlemeyide daha sahurda yedim
enfes oluyor ya
ayrica blogcu sayfami eklemissin tesekkür ederim blogspottada sayfam var bende seni hemen ekliyorum her zaman görüsmek dilegiyle sevgiler
keskinlininmutfagi.blogcu.com