2 dilim trabzon ekmeği
10 dilim salam
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
2 çorba kaşığı acı sos
2 tane domates
Yapılışı
Ekmelerin üzerine acı sos sürün. Salamları dizin. Üzerine domatesleri dilimleyip dizin. En üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Sıcak fırında kaşarlar eriyinceye kadar pişirin.
ooooo super gorunuyor masallah ellerınıze saglık
YanıtlaSiltrabzon ekmeğinden yapman çok iyi fikir. ismini de beğendim:)
YanıtlaSilSABAH KAHVALTILARINDA SÜPER OLUYOR..bİZ DE YAPARDIK :)
YanıtlaSilkahvaltıya pek yakışır bir tarif.ellerine saglık canım.sevgiler.
YanıtlaSilOOff Taze Nane süper görünüyor.Ellerine sağlık...Ne güzel yenirdi o şimdi...
YanıtlaSilBen bunu normal kepekli yada tost ekmeğiyle yapıyorum..
YanıtlaSilEminim köy ekmeğiyle daha lezzetlidir..
Ellerine sağlık canım mutlu hafta sonları:)
Ne güzel hem pratik hem lezzetli:)Ellerinize sağlık..
YanıtlaSilof of o Trabzon ekmeğin ne güzel yenirr:)
YanıtlaSilPizza da çok pratik ve nefes olmuş,
ellerine sağlık canım..
Bunu denemek lazım.Çokda pratik ellerin dert görmesin.
YanıtlaSilİyi geceler
Pazar kahvaltıları için ideal.Yarın denerim artık,çok güzel görünüyor,ellerine sağlık..
YanıtlaSil