4 adet patlican
6 adet kırmzı biber
tuz
1 küçük kase yoğurt
2 diş sarımsak
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Patlicanları küp küp doğrayıp tuzlu suda bekletin. Kızgın sıvıyağda kızartın. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun. Ağzını kesip çekirdeklerini temizleyin. İçerisine kızarttığınız patlicanları doldurun. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.
ellerine sağlık canım patlıcanlı tüm lezzetler favorim.eminim tadı süper olmuştur.sevgiler...hayırlı ramazanlar
YanıtlaSileline sağlıkk
YanıtlaSilHazır olunca da afiyetle yenilesi bir lezzet. Ellerinize sağlık...
YanıtlaSilEllerine sağlık canım tam benlik olmuş.Hayırlı ramazanlar dılıyorum sevgıler...
YanıtlaSilhayırlı ramazanalr.ellerine sağlık.
YanıtlaSilÇok güzel görünüyorlar canım eline sağlık.
YanıtlaSilSevgiler:)
Çok teşekkür ederim tarifi paylaştığınız için, yaptım çok güzel oldu. sürekli takip etmekteyim. çok güzel tarifler veriyorsunuz..
YanıtlaSil