Malzemeler
500 gr kıyma (dana-kuzu karışık)
500 gr kıyma (dana-kuzu karışık)
1 su bardağı ince bulgur
5 diş sarımsak
1 çorba kaşığı nane
tuz
karabiber
pulbiber
Yapılışı
Bulguru sıcak suda ıslatıp şişmesini için bekletin. Sarımsakları rendeleyin. Tüm malzemeleri karıştırıp köfteyi yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şişlere takın. Kızgın fırında kızarana kadar pişirin.
Herkese Hayırlı Razamanlar dilerim.
YanıtlaSilCanım; içten duygulara teşekkürlerrr.Koruk çok hoş olmuş ellerine sağlık,Kırmızı biberde çok değişik,yapmak isterim,tam ziyafet yemeği olmuş,öptüm...sevgilerrrrrr...
YanıtlaSilkolaymışta yapması deniycem mutlaka,ellerine sağlık,hayırlı ramazanlar
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.
YanıtlaSilSaygılar.
hayırlı ramazanlar ,bende iftar menume koyacagım ama bence kaşar ve antep fıstığı ile süslemeyince daha da lezzetli oluyor
YanıtlaSilİlk defa dudum çok değişikmiş paylaşım için teşekkürler.Hayırlı ramazanlar dilerim.
YanıtlaSilellerine sağlık arkadaşım.oldukça lezzetli görünüyor...hayırlı ramazanlar
YanıtlaSiltarifi duydum ama hiç denemedim.hayırlı ramazanlar..
YanıtlaSilCanım sanada hayırlı ramazanlar,oruk harika görünüyor,ellerine sağlık...
YanıtlaSilnefis ellerine sağlık
YanıtlaSilafiyet bal olsun
Ellerinize saglik. Hayirli ramazanlar...
YanıtlaSilsanada şekerimmm
YanıtlaSilTarif çok basit ve çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. Sana da hayırlı ramazanlar.. İftarlık tarifleri bekliyoruz mutlaka..
YanıtlaSilHAYIRLI RAMAZANLAR CANIM
YanıtlaSilORUK HARIKA GORUNUYOR COK SEVERIM
ELLERINE SAGLIK
Sevgili Taze nane selamlar, oruk hiç denemediğim bir tarif aslında benim damak tadıma uyarda ..uygun bir zamanda yapayımm sevgiler.. eline sağlık.
YanıtlaSil