1 kilo tavuk kuşbaşı
1 soğanın suyu
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı kekik
domates
biber
Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırıp harmanlayın. Tavuk etlerini 2 saat dinlendirin. Biber ve domatesleri doğrayın. Şişlere tavuk eti, domates, biber şeklinde dizin. Tüm malzemele bitene kadar bu işleme devam edin. Fırının ızgarasında tavuklar kızarıncaya kadar pişirin.
Çok lezzetli ve güzel görünüyor.Ellerine sağlık,sevgimle öptüm....
YanıtlaSilcanım arkadaşım ellerine sağlık.çok güzel bir lezzet.çok da şık bir sunum olmuş...
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor:)
YanıtlaSilTavuğun yeri her zaman ayrıdır benim için..
Muhabbetle!
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
YanıtlaSiltatlım ellerine sağlık nefis olmuş afiyet bal olsun
YanıtlaSilsevgiler
ellerinize saglik guzel gorunuyor
YanıtlaSilbenimde devamli yaptigim bir lezzettir
Canım ellerine sağlık.Kokusu buraya kadar geldi.Sevgiler.
YanıtlaSilYanına bir de şehriyeli pilav aşağıdaki kızlcık kompostosu... İşte sağlıklı bir iftar menüsü... Ellerin dert görmesin... Sevgiler...
YanıtlaSilÇok leziz görünüyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSaygılar.
Canim hayirli ramazanlar .Ellerine saglöik nefis görünüyor afiyet seker olsun öptüm.
YanıtlaSilama olmazkiiii çok güzel görünüyor.ellerine sağlık...
YanıtlaSilgüzel ve de hafif olmuş arkadaşım, denicem en kısa zamanda...ellerine sağlık...
YanıtlaSilçok nefis görünüyor ..
YanıtlaSilellerine sağlık Afiyet olsun. fırın ızgarası yerine başka nasıl pişirebilirim bu tarifi?
YanıtlaSilMerhabalar sevgili Taze nane, tarifin çok güzel, lezzetli ve pratik olmuş ellerin dert görmesin güzel arkadaşım.. sevgiler ..
YanıtlaSilBabam yumurtlayacaksınız diyor bize çok severiz tavuğu karı koca:) Ellerine sağlık nefis görünüyor.
YanıtlaSilÖzlem fırın tepsisine diz, fırında da pişiyor, ızgara şart değil yani.
YanıtlaSileline sağlık
YanıtlaSil