18 Ağustos 2010 Çarşamba

TAVUK ŞİŞ



Malzemeler
1 kilo tavuk kuşbaşı
1 soğanın suyu
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı kekik
domates
biber
Yapılışı
Tüm malzemeleri karıştırıp harmanlayın. Tavuk etlerini 2 saat dinlendirin. Biber ve domatesleri doğrayın. Şişlere tavuk eti, domates, biber şeklinde dizin. Tüm malzemele bitene kadar bu işleme devam edin. Fırının ızgarasında tavuklar kızarıncaya kadar pişirin.

18 yorum:

  1. Çok lezzetli ve güzel görünüyor.Ellerine sağlık,sevgimle öptüm....

    YanıtlaSil
  2. canım arkadaşım ellerine sağlık.çok güzel bir lezzet.çok da şık bir sunum olmuş...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünüyor:)
    Tavuğun yeri her zaman ayrıdır benim için..
    Muhabbetle!

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. tatlım ellerine sağlık nefis olmuş afiyet bal olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ellerinize saglik guzel gorunuyor
    benimde devamli yaptigim bir lezzettir

    YanıtlaSil
  7. Canım ellerine sağlık.Kokusu buraya kadar geldi.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Yanına bir de şehriyeli pilav aşağıdaki kızlcık kompostosu... İşte sağlıklı bir iftar menüsü... Ellerin dert görmesin... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Çok leziz görünüyor. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  10. Canim hayirli ramazanlar .Ellerine saglöik nefis görünüyor afiyet seker olsun öptüm.

    YanıtlaSil
  11. ama olmazkiiii çok güzel görünüyor.ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  12. güzel ve de hafif olmuş arkadaşım, denicem en kısa zamanda...ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  13. ellerine sağlık Afiyet olsun. fırın ızgarası yerine başka nasıl pişirebilirim bu tarifi?

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar sevgili Taze nane, tarifin çok güzel, lezzetli ve pratik olmuş ellerin dert görmesin güzel arkadaşım.. sevgiler ..

    YanıtlaSil
  15. Babam yumurtlayacaksınız diyor bize çok severiz tavuğu karı koca:) Ellerine sağlık nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  16. Özlem fırın tepsisine diz, fırında da pişiyor, ızgara şart değil yani.

    YanıtlaSil