Malzemeler
2 adet kakaolu pandispanya
3 poşet krem şanti
3 su bardağı süt
1 su bardağı vişne (çekirdekleri çıkarılmış)
1 çay bardağı damla çikolata
2 çay bardağı vişne suyu
gıda boyası
bonibon
Yapılışı
Pandispanyaları vişne suyuyla ıslatın. Çırpılmış krem şanti sürüp vişne ve çikolata serpin. Diğer pandispanyaları üzerlerine kapatın. 2 adet pasta hazırlamış olun. Birinin tamamını krem şatiyle kaplayın. Diğer pandispanyayı 8'e bölüp sarı kremşantiyi sürün. Beyaz pastanın etrafına sekize böldüğünüz pastaları yerleştirin. Arzu ettiğiniz şekilde süsleyin.
çok guzel ellerınıze saglık:)
YanıtlaSilSelam
YanıtlaSilPastanın görselliği çok güzel olmuş içeriğinden belliki lezzetlide bir pasta olmuş ellerine sağlık fikir alınmıştır teşekkürler:)
sevgiler
slm nekadar güzel ve degisik bir pasta olmus gercektende günes gibi parlamis:) ellerinize saglik
YanıtlaSilElinize sağlık kolay ve şık bir pasta olmuş sevgiler...
YanıtlaSilbu nasıl bir görüntü arkadaşm.bakmaya bile doyamadım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilçok güzel canım ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilGüneş gibi parlıyor :)
YanıtlaSilÇok şirin bir pasta olmuş,ellerinize sağlık..
Sevgilerimle..