Malzemeler
125 gr kokulu ısparta gülü
1 su bardağı toz şeker
5 su bardağı su
1 tane limon
Yapılışı
Gül yapraklarını bir kaba alın. Limon suyunu üzerine döküp elinizle ezin. Ezilen yaprakları yarım saat kadar dinlendirin. Toz şekeri ve suyu kaynatın. Soğuyan şerbeti güllerin üzerine dökün. 1 gece buzdolabında dinlendirin. Ertesi gün tülbentten süzüp sürahiye alıp servis yapın.
Okurken kolay gibi geliyor ama zahmetli bence. Ama görünüşü nefis. ellerine sağlık.
YanıtlaSilnefis bir şey olmuş ellerıne saglık:))))))))
YanıtlaSilÇok güzel görünüyor.Ellerinize Sağlık.Afiyet olsun
YanıtlaSilay sunumuda harıka olmus emınım tadıda harıkadır ellerıne saglık:)
YanıtlaSilellerine sağlık buz gibi bu havalarda süper olur herhalde.
YanıtlaSilsevgiler canım
İçinde yapraklarla ne güzel durmuş.
YanıtlaSilSevgiler:)
ohhh missler gibi ellerine sağlık reçellik kokulu gül yok diğerlerinden epeyce var onlarla denesmmi ne dersin
YanıtlaSilMelisa diğer gülle nasıl olur bilemiyorum ama pek güzel olmayabilir gibime geliyor.
YanıtlaSilozaman ben senin güllerden istiyorummm:)
YanıtlaSilMelısacım cok olsa seve seve yollardım, onceden coktu ama yıllar gectıkte zamanla azaldı. Sımdı yok olmasın dıye ugrasıyoruz.
YanıtlaSil