24 Eylül 2011 Cumartesi

KREPTEN PAÇANGA BÖREĞİ



Malzemeler
2 tane yumurta
1 su bardağı un
1,5 su bardağı süt
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
içi için
1 çorba kasesi kaşar peyniri rendesi
7-8 dilim pastırma
2 adet domates
2 adet sivri biber
ayrıca
1 çorba kasesi galeta unu
3 tane yumurta
tuz
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Krep için tüm malzemeleri karıştırıp boza kıvamında bir hamur hazırlayın. Birer kepçe döküp krep tavasında pişirin. Pastırmayı, domatesi ve biberi ince ince doğrayın. Kreplerin içlerine iç malzemeden koyup sarın. Önce yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.

5 yorum:

  1. Immmhhh pamuk gibidir şimdi.Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık harika olmuştur iyi hafta sonları diliyorum

    YanıtlaSil
  3. ellerıne sağlık canım harıka bır fıkır

    YanıtlaSil
  4. taze nanecim, benim yazıdan bağımsız bir ricam olacak. bu akşam karnabaharla yapılacak hafif yemekler ararken internete buraya da uğradım. ve arama motoru olmadığından bulamadım.
    ricam olsa bir blog içi arama motoru koysan.

    teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Sishyphos arkadaşım hemen koydum, çok haklısın hiç aklıma gelmemişti.

    YanıtlaSil