30 Ekim 2011 Pazar

ÇİN SALATASI (PİRİNÇ SALATASI)



Malzemeler
1 su bardağı pirinç
1 çay bardağı konserve mısır
1 kutu garnitür
5-6 adet salatalık turşusu
1/2 demet dereotu
1/2 demet maydanoz
tuz
limon suyu
sıvıyağ
Yapılışı
Pirinci haşlayıp süzün. Maydanoz ve dereotunu ince ince kıyın. Salatalıkları doğrayın. Tüm malzemeleri karıştırıp servis tabağına alın.

7 yorum:

  1. Eline sağlık bu salatayı çay saati sofralarında çok seviyorum çok renkli oluyor sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. ellerıne sağlık canım güzel olmuş

    YanıtlaSil
  3. Rengarenk ne de güzel gözüküyor.:)
    Ellerine sağlık canım..
    O saçaklı mantıya da bayıldımmm:)

    YanıtlaSil
  4. Süper görüntü.Salataları çok severim.Bunu denemek isterim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar...
    Hiç tatmadım ama deniycem görüntü muhteşem.
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Elinize sağlık, bu kadar çok salatayı yapan başka kimse görmedim, ağzım açık kaldı diyebilirim, maşallah.
    İyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  7. ne güzel bir salata,rengarenk cıvıl cıvıl bir görüntüsü var.

    YanıtlaSil