Malzemeler
yarım kilo ıspanak
6 dilim pastırma
1 tane soğan
1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 tane yumurta
tuz
Yapılışı
Ispanakları kendi buharında haşlayıp fazla suyunu sıkın. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurun. İnce doğradığınız pastırma ve ıspanağı ekleyip 4-5 dakika kavurun. Aralıklar açıp yumurtayı kırın. Tuzunu serpip pişirin.
aslında sevmem ama şimdi açım ve canım istedi. ellerine sağlık
YanıtlaSilofff.. nasıl güzel tadı vardır onun şimdi.. canım çekti valla..
YanıtlaSilçok nefis ve iştsh açıcı görünüyor, tam bir vitamin deposu hem yumurta hem ıspanak,eline sağlık:)
YanıtlaSiloff bittim bittim... nefis görünüyorrr
YanıtlaSilIspanak ile aram hiç iyi değildir. Ama bu görüntüye kim hayır diyebilir.
YanıtlaSilKokusunu aldım sanki:))
YanıtlaSil