8 Aralık 2011 Perşembe

ISPANAKLI PASTIRMALI YUMURTA



Malzemeler
yarım kilo ıspanak
6 dilim pastırma
1 tane soğan
1 çorba kaşığı sıvıyağ
3 tane yumurta
tuz
Yapılışı
Ispanakları kendi buharında haşlayıp fazla suyunu sıkın. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurun. İnce doğradığınız pastırma ve ıspanağı ekleyip 4-5 dakika kavurun. Aralıklar açıp yumurtayı kırın. Tuzunu serpip pişirin.

6 yorum:

  1. aslında sevmem ama şimdi açım ve canım istedi. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. offf.. nasıl güzel tadı vardır onun şimdi.. canım çekti valla..

    YanıtlaSil
  3. çok nefis ve iştsh açıcı görünüyor, tam bir vitamin deposu hem yumurta hem ıspanak,eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. off bittim bittim... nefis görünüyorrr

    YanıtlaSil
  5. Ispanak ile aram hiç iyi değildir. Ama bu görüntüye kim hayır diyebilir.

    YanıtlaSil