Malzemeler
8 adet milföy
akdeniz yeşillikleri
6 dilim salam
6 dilim kaşar peyniri
3 tane salatalık turşusu
1/2 çay bardağı sıvıyağ
2 yemek kaşığı nar ekşisi
tuz
Yapılışı
Yumuşayan milföy hamurunu merdane ile inceltip yağlanmış kalıba yerleştirin. Kabarmaması için çatalla delikler açıp scak fırında pişirin. Salam ve kaşardan kalıpla şekil çıkartın. Kalan parçaları ince ince doğrayın. Tüm malzemeleri karıştırıp kasenin içini doldurun.
waow süper bir sunum kalplş detaylara bayıldım ellerine sağlık
YanıtlaSilELLERİNE SAĞLIK CANIM ALDIM
YanıtlaSil:)
ooo çok çekiciii
YanıtlaSilÇok güzel olmuş, eline sağlık.
YanıtlaSil