Malzemeler
10 adet iri mantar
300 gr kuşbaşı et
1 adet domates
2 adet sivri biber
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı kaşar peyniri
1 adet soğan
Yapılışı
Kuşbaşı eti kendi suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Yemeklik doğranmış soğanı sıvıyağda soteleyin. Eti, sivri biberi ve domatesi katıp 4-5 dakika pişirin. Salçayı, tuzu ve baharatını katıp pişirin. Mantarların içine harcı doldurun. Rendelenmiş kaşar peynirini serpip sıcak fırında pişirin.
cok enfes gorunuyor. Ellerine saglik...
YanıtlaSilDimi ya.
YanıtlaSilMantar et gibi ya hep peynirli yaparız. Kıymalı neden olmasın. Ellerine sağlık.
Şaşırmış anne Çiğdem
KESİN DENEYECEĞİM ELİNİZE SAĞLIK:))
YanıtlaSil