27 Haziran 2012 Çarşamba
ETLİ MANTAR DOLMASI
Malzemeler
10 adet iri mantar
300 gr kuşbaşı et
1 adet domates
2 adet sivri biber
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı kaşar peyniri
1 adet soğan
Yapılışı
Kuşbaşı eti kendi suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Yemeklik doğranmış soğanı sıvıyağda soteleyin. Eti, sivri biberi ve domatesi katıp 4-5 dakika pişirin. Salçayı, tuzu ve baharatını katıp pişirin. Mantarların içine harcı doldurun. Rendelenmiş kaşar peynirini serpip sıcak fırında pişirin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
cok enfes gorunuyor. Ellerine saglik...
YanıtlaSilDimi ya.
YanıtlaSilMantar et gibi ya hep peynirli yaparız. Kıymalı neden olmasın. Ellerine sağlık.
Şaşırmış anne Çiğdem
KESİN DENEYECEĞİM ELİNİZE SAĞLIK:))
YanıtlaSil