Malzemeler
1 bağ bebek ıspanak
3 yemek kaşığı kısırlık bulgur
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 paket muratbey antep peyniri
7-8 tane ceviz
tuz
limon suyu
Yapılışı
Bulguru sıcak suda ıslatıp şişmesini bekleyin. Ispanakları yıkayıp doğrayın. Ispanağı servis tabağına alın. Üzerine bulguru ve elinizle ufak parçalara kırdığınız cevizi serpin, tuzu, yağı ve limon suyunu gezdirin. Antep peynirini ılık suda 15 dakika bekletin. Küçük kareler halinde doğrayıp teflon tavada yağsız pişirin. Salatanın üzerine peynirleri dizin.
güzel nanem mis nanemm :))
YanıtlaSilalırda kaçarım , kimselere vermem de vermem :)))
Çok teşekkür ederim nunum benim.
YanıtlaSil