1 çay bardağı süt
sıvıyağ
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kasesi rendelenmiş kaşar peyniri
1/2 demet maydanoz
Yapılışı
1 yufkayı rulo yapıp ince ince kıyın. (erişte keser gibi). Diğer yufkalarada aynı işlemi uygulayın. Yufkaları süt ile ıslatın. Yarısını yağlanmış teflon tavaya yayın. İç malzemeden koyup, diğer yufkaları üzerine kapatın. Tava kapağıyla üzerine bastırın. Arkalı önlü pişirin. Tereyağı kızdırıp üzerine döküp servis yapın.
yufkaları kıymak güzel bir fikir.ellerine saglık.
YanıtlaSilçok değişik ve güzel olmuş.ellerinize sağlık
YanıtlaSilÇok güzel bir fikir, harika görünüyor. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilEllerine saglik afiyetler olsun.
YanıtlaSilDeğişik bir fikir.Ellerine sağlık güzel olmuş....
YanıtlaSilgüzel fikir ellerin dert görmesin selametle
YanıtlaSilBunu denemek lazim,lezzetli oldugu
YanıtlaSilher halinden belli.Ellerinize saglik.
Cok lezzetlı olmalı canım
YanıtlaSilafıyet olsun
Sevgıler
çok değişiiiik eline sağlık canım farklı bir börek olmuış denemek lazım çiğ kalma ihtimali de yok güzel fikir sevgiler
YanıtlaSilEllerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSilCanım süper görünüyor,Ellerine sağlık,hemen denemek istiyorum,sevgielerrrrr...
YanıtlaSilçok pratik bir tarif her an denenebilir..Teşekkürler.
YanıtlaSil