12 Eylül 2011 Pazartesi

LAVAŞ BÖREĞİ



Malzemeler
8 tane lavaş ekmeği
1 çorba kasesi rendelenmiş kaşar peyniri
tereyağ
Yapılışı
Tavaya 1 çay kaşığı tereyağ koyup kızdırın. Bir tane lavaş ekmeğini alıp tavaya koyun, biraz kızarmaya başlayınca spatula ile alıp tavaya tekrar tereyağ koyup ters çevirin, sıcak tarafına biraz kaşar peyniri serpin. Üzerine bir tane daha lavaş ekmeği koyun. Altaki lavaş ekmeği kızardıkça komple ters çevirin ve tereyağ koyun yine, sıcak tarafa kaşar peyniri koyup üzerine tekrar lavaş ekmeği koyun. Lavaş ekmekleri bitince servis tabağına alıp sıcak servis yapın.

6 yorum:

  1. ellerinize sağlık. çok güzel görünüyor. birden iştahım açıldı. benim de sık yaptığım bir tariftir. yumurta, yeşilbiber, domates ve kaşarlı yaparım genelde.

    YanıtlaSil
  2. Çok pratik,yapayım ben de..Tşk..

    YanıtlaSil
  3. Cabucak yapilacak lezzetli bir borek olmus.Ben lavasi bulsam tekd e yerim ama :))
    Ellerine saglik canim
    Sevgiler
    Sefa

    YanıtlaSil
  4. Kaşar peynir ve lavaş,enfes olmalı...
    Ellerine sağlık canım..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. caellerine sağlık arkadaşım acıktım vallahi:)

    YanıtlaSil
  6. ne kadar güzel ve lezzetli görünüyor deneyeceğim

    YanıtlaSil