5 Ekim 2011 Çarşamba

MİLFÖYDEN LAHMACUN



Malzemeler
10 tane milföy hamuru
150 gr kıyma
1 adet domates
4 adet sivribiber
3 adet kırmızı biber
2 adet soğan
yarım demet maydanoz
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı
Soğanı, sivri biberi ve kırmızı biberi robottan geçirin. Ufak doğranmış domatesi, ince kıyılmış maydanozu, kıymayı ve baharatları katıp harcı karıştırın. Yumuşayan milföylerin içine harcı paylaştırın. Milföylerin kenarlarından kıvırın, yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısınmış fırında pişirin.

Not: Bugünden itibaren tarifler 15 gün boyunda otomatik yayınlanacaktır. Yorumlarınızı daha sonra onaylayacağım.

12 yorum:

  1. ellerıne sağlık canım nefıs olmuştur

    YanıtlaSil
  2. nefis görünüyor:))
    kuzucuklara okul dönüşü güzel bir sürpriz olur mini lahmacunlarla:)
    ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. guzel gorunuyor eline saglik canim

    YanıtlaSil
  4. çıtır çıtır harika görünüyor valla..ellerinize sağlk:)

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık güzel görünüyor. Merak ettim. Milföyler kabarmıyor mu?

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık münevver hanım,faceden takip ediyordum,artık blogdanda takip ederim sizi
    sevgiler,bende beklerim..
    (reyhan kesici)

    YanıtlaSil
  7. 6 Ekim /26 Ekim 2011 Tarihleri arasında yapılacak olan PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE Tüm blog ve sitesi olan arkadaşlarım davetlidir.
    http://hunerlieller.net sitemden yada hunerli_eller@hotmail.com
    adresinden bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık, çok güzel...

    YanıtlaSil
  9. ellerinize sağlık, çok güzel

    YanıtlaSil
  10. Süper bir tarf ellerine sağlık arkadaşım....

    YanıtlaSil
  11. Ellerinize sağlık hepsi çok güzel görünüyor..Eğer ukalalık olarak algılamazsanız size bir tavsiyem olacak fotoğrafları flaşsız gün ışığında çekin inanın çok daha iyi çıkacak...Başarılar

    YanıtlaSil
  12. Esın mılfoyler o kadar cok kabarmıyor, yanı kabarıyor ama seklı bozmuyor kabarması. Domates koydugumuz ıcın onun suyu bıraz fazla kabarmayı engellıyor.
    Leda tesekkur ederım fıkrın ıcın, ama ısık alan bır ortam lazım evde bu ısık alan yerı bır turlu yakalayamadım, mutlaka bıraz karanlık oluyor, gun ısıgında cektımlerım hıc guzel cıkmıyor, tam rengı vermıyor, bende genelde hep flaslı cekmek zorunda kalıyorum.

    YanıtlaSil