25 Aralık 2011 Pazar

ÖRGÜ MİLFÖY



Malzemeler
10 tane milföy hamuru
1 çorba kasesi beyaz peynir
yarım demet maydanoz
1 tane yumurta
çörek otu
Yapılışı
Yumuşayan milföylerin iki kenarından ortaya fazla yanaşmadan bıçakla ince ince kesin. Yukarıdan iki tane parçayı dik olarak ortaya getirin, tekrar alttaki milföyden iki parçayı ortaya dik getirin. Ortada çanak gibi birleştirin. Ortasına beyaz peynir, maydanoz ve 1 yumurta akını karıştırıp koyun. Kenarlarlardaki kestiğiniz milföyleri ortaya doğru birleştirin. Üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpip, önceden ısınmış fırında pişirin.



2 yorum:

  1. Çok değişik bir milföy katlama sanatı :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Canım ellerine sağlık, güzel bir tarif,afiyet şeker olsun.öptüm...

    YanıtlaSil

HERKESİN YORUM YAPABİLMESİ İÇİN, YORUMLARINI YAZIP ALTTA ADI/URL YAZISINI TIKLAMALARI VE SADECE ADI BÖLÜMÜNE İSİMLERİNİ YAZIP YORUMUNUZU YAYINLAYIN TUŞUNU TIKLAMALARI YETERLİ.
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.