24 Mayıs 2013 Cuma

BAKLA KIZARTMASI

 
 
 
Malzemeler
500 gr taze bakla
2 yemek kaşığı limon suyu
1 su bardağı un
2 tane yumurta
1 su bardağı su
1 çay kaşığı tuz
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Baklaları limonlu kaynar suda haşlayıp soğutun. Un, tuz, yumurta ve suyu çırpın. Baklaları harca bulayıp az yağlanmış teflon tavada arkalı önlü kızartın.
Not: İsterseniz Muratbey süzme yoğurtla servis yapın.

1 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ellerinize sağlık. Hiç duymamıştım bu tarifi çok beğendim. Bloğunuzu takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimle,

    YanıtlaSil