31 Ağustos 2008 Pazar

FASULYE KONSERVESİ

 
 
 
Malzemeler
15 kilo fasülye
2 kilo domates
tuz
Yapılışı
Fasülyeleri temizleyip, 2-3 parçaya ayırın. Domateslerin kabuklarını soyup, yemeklik doğrayın. Fasülyeleri tencereye alıp, üzerine yemeklik doğranmış domatesleri koyun. Yeterince tuz ekleyip, fasülyeler hafif sararıncaya kadar pişirin. Fasülyeleri kavanozlara doldurup, üzerine çıkıncaya kadar su ekleyin. Kavanozların kapaklarını kapatın. Büyük bir tencereye konserveleri dizip ağzına kadar su doldurup, yarım saat kaynatın.

1 yorum:

  1. Hani tam bir kadın derler ya ne kadar marifetli olduğunu vurgulamak için işte tabir-i caizse öye birisisiniz. Maşallah diyeyim de nazar değmesin.
    www.mutfakmaceralari.com

    YanıtlaSil

HERKESİN YORUM YAPABİLMESİ İÇİN, YORUMLARINI YAZIP ALTTA ADI/URL YAZISINI TIKLAMALARI VE SADECE ADI BÖLÜMÜNE İSİMLERİNİ YAZIP YORUMUNUZU YAYINLAYIN TUŞUNU TIKLAMALARI YETERLİ.
YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.