27 Mart 2013 Çarşamba

ANTEP PEYNİRLİ SALATA

 
 
Malzemeler
6 tane milföy hamuru
kıvırcık
göbek marul
1 kutu konserve mısır
çeri domates
tuz
sıvıyağ
Yapılışı
6 adet yumuşatılmış milföyü yan yana dizip hafifçe bastırın. Merdane ile açıp tart kalıbına yerleştirin. Çatalla bir kaç yerden delik açın. Üzerine yağlı kağıt serip kuru fasulye, nohut gibi ağırlık yapıcak baklagil koyun. Sıcak fırında kızarıncaya kadar pişirin. Antep peynirini ılık suda 10 dakika bekletin süzüp kızartın. Milföyü servis tabağına alıp üzerine irice doğranmış kıvırcık, göbek marulu yerleştirin. Mısır serpin. Kızarttığınız antep peynirlerini yerleştirin.
 
 

 
 

4 yorum:

  1. HARİKA GÖZÜKÜYOR
    ELLERİNİZE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  2. canısı 1000 nci yayınında yazdığım yorum ile seni istemedende kırmışım .Ben sadece kendi düşüncemi belirtmiştim.Kırıldığın veya üzüldüğün için bende şimdi çok üzüldüm...
    Antep peynirli salatan nefis görünüyor ellerine sağlık canım. Sevgiyle kal öptüm.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten harika bir tarife tarifeniz için gerçekten çok teşekür ederim en kısa zamanda denicem...

    YanıtlaSil