20 Ağustos 2010 Cuma

MİLFÖY ÇANAĞINDA GARNİTÜRLÜ SALATA



Malzemeler
1 kutu garnitür
3-4 adet kornişon turşu
3 çorba kaşığı mayonez
5 adet milföy
Yapılışı
Milföyleri yağlanmış kalıplara yerleştirin. Üzerine çatalla delikler açın. Kızgın fırında pişirin. Garnitürü süzüp içerisine mayonezi ve küçük doğranmış turşuyu katıp karıştırın. Milföy çanağının içerisine doldurun.

3 yorum:

  1. eline sağlık iftar sofraları şık bir sunum

    YanıtlaSil
  2. şık bir sunum olmuş. paylaşımınız için teşekkürler.
    sinem

    YanıtlaSil
  3. Farklı olmuş :) Ellerine sağlık. Çanağını da içindekini de afiyetle yemeli bunun :))

    YanıtlaSil