12 Eylül 2010 Pazar

BAMYA (DONDURUCU İÇİN)



İstediğiniz miktarda bamyayı alın. Tepesini honi şeklinde fazla derin olmucak şekilde kesin. Yıkayıp tencereye koyun. Üzerine 4-5 tane domatesi rendeleyin veya küp doğrayın. Yarım limon sıkın. Kendi suyuyla hafif sararana kadar buharlatın. Soğuduktan sonra poşetleyin.

4 yorum:

  1. Canim tekrar gecmis bayramini kutlarim.
    Seninde tarif ve resimlerin bu hir siz tarafindan yayinlaniyorYUFKALI DARÜZZİYAFE KÖFTESİ
    PRENSES gigi sana ait bir cok tarif .
    http://www.resimliyemektarifler.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk kez bamyayı dondurmaya kara verdim ve çiğden koydum umarım çıkartıp pişirince tadı değişmez.Domatesli koysaymışım keşke güzel fikirmiş :)

    Anneanne usulü notebook testi

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık bende sizin yaptığınız gibi yaparım çok güzel oluyor . afiyet olsun

    YanıtlaSil
  4. Bamya cok severim, her daim buzlukta mevcut...Onerini deneyecegim ama...
    Tesekkurler

    YanıtlaSil