3 Eylül 2010 Cuma

PASTIRMALI KAŞARLI MİLFÖY



Malzemeler
8 tane milföy
çemensiz pastırma
kaşar peyniri
1 tane yumurta sarısı
Yapılışı
Pastırmayı ve kaşar peynirini ufak doğrayın. Yumuşayan bir tane milföyün ortasına pastırmalı harçtan koyun. İkinci milföyü üzerine kapatın. Köşeleri elinizle biraz bastırın. Ortasını bıçakla artı şeklinde kesin. Kesdiğiniz yerleri uçlara doğru geri katlayın. Milföyün ortası açık kalsın. Yağlanmış tepsiye dizin. Diğer milföylerede aynı işlemi uygulayın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısınmış fırında pişirin.

4 yorum:

  1. ellerine sağlık.böreğe tat katmıştır.nefis gözüküyo

    YanıtlaSil
  2. İşte benim lezzetim, yatılı geleyim, çok severim...Ellerine sağlık çok hoş olmuş,sevgimle öptüm.....

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı cumalar, Çok leziz görünüyor. Ellerinize sağlık. Bende yapacağım. Hayırlı iftarlar.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  4. mini mini pizzaları andırıyor sanki .ellerine sağlık.

    YanıtlaSil