28 Kasım 2010 Pazar

BİSCOTTİ



Malzemeler
1 su bardağı pudra şekeri
2 su bardağı un
1 su bardağı kuru meyve
3 tane yumurta
100 gr tereyağ
Yapılışı
Yumuşamış tereyağını pudra şekeri ile çırpın. Teker teker yumurtaları katın. Ilık suda beklettiğiniz kuru meyveleri una katın. Cıvık kurabiye hamuru gibi olsun. Yağlanmış baton kalıba dökün. 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Soğutup dilimleyin. Tepsiye dizin. 160 derece fırıda 10 dakika pişirin.

4 yorum:

  1. biraz zahmetli olsada kahvenin en guzel yoldaslarindan birisi bence ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
  2. ellerrine sağlık nefis olmuş.

    YanıtlaSil
  3. mmmm nefis bir şeye benziyor arkadaşım ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. mmmm nefis bir şeye benziyor arkadaşım ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil