27 Mayıs 2011 Cuma

ISIRGAN OTLU KREP



Malzemeler
2 su bardağı süt
1,5 su bardağı un
2 tane yumurta
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı sıvıyağ
üzeri için
kaşar peyniri rendesi
harcı için
1 çorba kasesi haşlamış ısırgan
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1/2 kangal sucuk
2 adet soğan
tuz
karabiber
domates sosu için
1 su bardağı domates püresi
2 diş sarımsak
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yapılışı
Krep için tüm malzemeleri karıştırıp 2 dakika mikserleyin. Birer kepçe alıp teflon tavada krepleri pişirin. Soğanları yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurun. Küçük doğranmış sucuğu ekleyip 1-2 dakika pişirin. Isırgan otunu, tuzu ve karabiberi katıp biraz daha pişirin, kreplerin içine harçdan koyup rulo yapın. Üzerine rendelemiş kaşar peyniri serpin. Kızgın fırında kaşar peyniri eriyinceye kadar tutun. Domates sosuyla servis yapın.

6 yorum:

  1. Amiga,

    Hummmmm!!!
    Delicioso!!!

    Bom fim de semana!
    Beijinhos.

    °º♫
    °º✿Brasil
    º° ✿♥ ♫° ·.

    YanıtlaSil
  2. Canım; çok lezetli ve güzel görünüyor,ellerine sağlık, öptüm......sevgilerrrrr....

    YanıtlaSil
  3. ELLERİNE SAĞLIK NANECİM ISIRGANI ÇOK SEVİYORUM AMA TEMİZLEMESİ ÇOK ZOR:((ANCAK BÖYLE BLOGLARDAN İZLEYİBİLİYORUM:((
    SEVGİLERİMLE...

    YanıtlaSil
  4. sanırım bu tür şeylere dayanamıyorum nefis ellerine sağlık sevgiler canım

    YanıtlaSil
  5. farklı ve sağlıklı bir krep tarifi olmuş,
    eline sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. canım gruptada paylasmıssın ben bayıldım bu krebe .cok saglıklı..ellerıne saglık.

    YanıtlaSil