25 Ocak 2012 Çarşamba

PAPATYA PASTASI



Malzemeler
3 tane yumurta
3 kahve fincanı toz şeker
3 kahve fincanı un
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1/2 kahve fincanı su
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 çorba kaşığı kakao
ayrıca
1 paket pasta kreması
300 ml süt
3 adet portakal
damla çikolata
Yapılışı
Yumurtayı ve toz şekeri çırpın. Sırasıyla diğer malzemeleri ekleyip harcı kelepçeli kalıba dökün. Sıcak fırında pişirin. Soğuyan keki ikiye bölün. Portakal suyuyla ıslatın. Arasına çırptığınız kremadan sürüp portakal dilimlerini dizin. Diğer keki üzerine kapatın. Kremayla sıvayın. Portakal kabuklarıyla ve damla çikolatayla süsleyin.

12 yorum:

  1. Portakallı kek süper olur, birde krema ile kaplanmış harika bi pasta olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Görüntü çok güzel..
    Ellerıne sağlık bereketı bol olsun..

    YanıtlaSil
  3. mmmmm. harika görünüyor. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Ne cici bir pasta bu böyle ellerine sağlık taze nanem:)))

    YanıtlaSil
  5. pasta tek kelimeyle süper ellerine sağlık selamlar...

    YanıtlaSil
  6. hımm iyi fikir böylr süslemek ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Tam ismime yakışan bir pasta olmuş:))

    Ellerine emeklerine sağlık canımm...

    YanıtlaSil
  8. Gerçekden çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Ne kadar hoş süsleme yapılmış.:))

    YanıtlaSil
  9. Çok cici bir pasta . ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  10. ellerıne sağlık canım cok guzel gorunuyor

    YanıtlaSil