14 Ağustos 2014 Perşembe

KAŞARLI SOSLU SANDVİÇ

 
 
Malzemeler
4 tane büyük ekmek dilimi
1 yemek kaşığı hardal
4 dilim salam
sos için
2 yemek kaşığı tereyağ
yarım su bardağı süt
1 yemek kaşığı un
kaşar peyniri
tuz, kekik
Yapılışı
2 tane ekmek diliminin üzerine hardal sürüp üzerine dilimlenmiş kaşar peyniri ve salam koyun. Kalan 2 ekmek dilimini üzerine kapatın. Sosu için, tereyağını eritin, unu ekleyip karıştırın. Un köpük gibi olunca azar azar sütü ekleyip karıştırın. Tuzunu ekleyin. Sos kaynamaya başlayınca ocaktan alın. Ekmek dilimlerini yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye koyun. Üzerine sos gezdirip rendelenmiş kaşar peyniri ve kekik serpin. Önceden ısınmış fırında kaşar peynirleri eriyip üzeri kızarıncaya kadar tutun. Ekmekleri ortadan kesip sıcak servis yapın.
 
 

1 yorum:

  1. 3 öğün olsa yine yerim tostu çok severim elinize sağlık

    YanıtlaSil