4 Nisan 2010 Pazar

MEYVE SOSLU PASTA



Malzemeler
3 tane yumurta
2 kahve fincanı un
yarım kahve fincanı mısır nişastası
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kahve fincanı su
2 kahve fincanı toz şeker
1 paket vanilya
yarım paket kabartma tozu
içi için
2 poşet kremşanti
2 su bardağı süt
muz
ayrıca
1 paket meyve sosu
2 çay bardağı su
antep fıstığı
Yapılışı
Yumurtayı toz şekerle iyice çırpın. Diğer malzemeleride ekleyip karıştırın. Küçük yuvarlak bir kalıba malzemeyi döküp önceden ısınmış fırında pandispanyayı pişirin. 2 poşet kremşantiyi 2 bardak soğuk sütle iyice çırpın. Pandispanyayı ikiye bölün. Üzerine kremşantiyi yayın. Muz dilimlerini dizin. Diğer pandispanyayı üzerine kapatın. Kalan kremşantiyle pastayı kaplayın. Tarifine göre hazırladığınız meyve sosunu pastanın üzerine dökün. Kenarlarından antepfıstığı geçin. Pastayı 1 gece buzdolabında bekletirseniz daha lezzetli olur.

14 yorum:

  1. Mmmmmmmmmmmm nefis olmuş canım ellerine sağlık kremalı, kremalı.:)))Nefissss!!

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyor.ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Canım ellerine sağlık pasta ve kurabi
    yeler harika.Mutlu pazarlar kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Ben, ben geldim......Döktürme diye buna derim.Ellerine sağlık, çok güzelde resimlemişsin.Başka ne diyeyim.Kelimelerin bittiği anda sevgi ve öpücüklerrrrrr.....

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar renkli cok lezzetli görünüyor. ellerine saglik. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Üfff nefis bir görüntü, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Super gorunuyor
    Ellerıne saglık

    YanıtlaSil
  8. görüntü nefis.ellerinize saglık.

    YanıtlaSil
  9. Pasta yapmayı ben de çok seviyorum, ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. mmm nefis görünüyor ellerine saglik.
    Pastaniz tek kelime mükemmel

    YanıtlaSil
  11. oyoyoy yerim ben onu ellerine sağlık canım enfese benziyor;)

    YanıtlaSil
  12. offf olsada yesek:)) ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  13. havalar ısınıyor hafif tatlılarında zamanı geliyor elinize sağlık.

    YanıtlaSil