11 Ağustos 2010 Çarşamba

BİBERLİ PATLİCAN



Malzemeler
4 adet patlican
6 adet kırmzı biber
tuz
1 küçük kase yoğurt
2 diş sarımsak
kızartmak için
sıvıyağ
Yapılışı
Patlicanları küp küp doğrayıp tuzlu suda bekletin. Kızgın sıvıyağda kızartın. Kırmızı biberleri közleyip kabuklarını soyun. Ağzını kesip çekirdeklerini temizleyin. İçerisine kızarttığınız patlicanları doldurun. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün.

7 yorum:

  1. ellerine sağlık canım patlıcanlı tüm lezzetler favorim.eminim tadı süper olmuştur.sevgiler...hayırlı ramazanlar

    YanıtlaSil
  2. Hazır olunca da afiyetle yenilesi bir lezzet. Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canım tam benlik olmuş.Hayırlı ramazanlar dılıyorum sevgıler...

    YanıtlaSil
  4. hayırlı ramazanalr.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel görünüyorlar canım eline sağlık.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim tarifi paylaştığınız için, yaptım çok güzel oldu. sürekli takip etmekteyim. çok güzel tarifler veriyorsunuz..

    YanıtlaSil